Hello honey, I’m late (loppukesän lajihunaja) 275 g

29,95 

Hello honey, I’m late on kotimainen loppukesän lajihunaja. Mehiläiset ovat vierailleet ahkerasti vadelmassa, apilassa ja rypsissä, joista hunaja on saanut upean valkoisen värinsä. Hunaja on siivilöity ja pehmeäksi vaivattu siihen mitään lisäämättä ja siitä mitään pois ottamatta.

Hello honey, I’m late on tyylikäs lahja. Lasinen hunajapurkki on mustaan silkkipaperiin käärittynä mattamustassa lahjapakkauksessa. Pakkaus on suunniteltu Suomessa ja myös valmistettu täällä niiltä osin kuin kotimaista pakkausvalmistusta löytyy. Lahjapakkaus ja lasipurkin etiketti on tehty Suomessa, lasipurkki Virossa ja metallikansi Liettuassa. Hunaja tuotetaan omilla mehiläispesillä Suomessa.

Hello honey, I’m late voitti Uudenmaan paras hunaja -kilpailun lanseerausvuonnaan. ”Suussa sulavaa” oli arvosteluraadin kommentti. Tätä hunajaa viedään Sveitsiin, jossa sitä markkinoidaan kaikkien hunajien samppanjana.

Nettopaino: 275 g

Parasta ennen -päiväys: 1.11.2025

Toimituskulut kotimaassa: 4,95 €/tilaus

(1 tuotearvio)
  1. Tiina Sirkjärvi

    Suussasulavan pehmeää, hienostuneen vaalea hunaja. Tekijällä on lisäksi ajallemme tärkeä missio pölyttäjien puolestapuhujana. Lahja, joka antaa hyvän mielen ?. Jatkoon todellakin!

Lisää arvio

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osasto:
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.