Hello honey, I’m one of a kind (voikukkahunaja) 150 g

14,95 

Hello honey, I’m one of a kind on sarja ainutlaatuisimpia yksikukkahunajia. Mehiläiset ovat vierailleet pääasiassa juuri tietyn kasvin kukissa, joista ne ovat keränneet hunajan valmistamiseen tarvitsemansa meden. Tarkka kasvialkuperä antaa kullekin lajihunajalle tyypilliset ominaisuudet: omaleimaisen maun, värin ja koostumuksen. Lajihunajat kerätään talteen heti satokasvin kukinnan jälkeen. Hunaja arvioidaan aistinvaraisesti ja tarvittaessa sen kasvialkuperä varmennetaan laboratorioanalyysin avulla.

Voikukka (Taraxacum officinale) on alkukesän tärkein ravintokasvi mehiläisille. Jos kesä alkaa aurinkoisissa merkeissä, tarjoutuu mahdollisuus voikukkahunajan tuottamiseen. Voikukkahunajan väri vaihtelee keväänkeltaisesta kanariankeltaiseen. Poikkeava väri on yksi tyypillisin tuntomerkki tälle yksikukkahunajalle.

Kun voikukkahunajapurkin avaa, muistuttaa tuoksu merivedessä kastunutta villasukkaa. Voikukkahunaja on keskimakea lajihunaja, jonka makumaailmassa on vivahdus lakritsaa. Voikukkahunaja pakataan juoksevana, jonka jälkeen se luonnostaan kiteytyy eli kovettuu. Tämän jälkeen voikukkahunaja on koostumukseltaan lohkeava. Suutuntuma on hienokiteinen.

Nettopaino: 150 g

Parasta ennen -päiväys: 18.12.2023

Toimituskulut kotimaassa: 4,95 €/tilaus

  

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hello honey, I’m one of a kind (voikukkahunaja) 150 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.