mehiläistarhaaja Nora Mäntysaari, yrittäjän ensimmäinen vuosi Nora Mäntysaari Hello honey

Pölyttäjien puolestapuhuja

Kuka on mehiläistarhaaja Nora Mäntysaari?

Olen huolissani pölyttäjistä ja niin pitäisi sinunkin olla. Uutiset pölyttäjien joukkokuolemista ja lentävien hyönteisten massatuhosta saivat minut miettimään, mitä voisin tehdä pölyttäjien hyväksi. Ryhdyin mehiläistarhaajaksi.

Olen suorittanut mehiläistarhaajan ammattitutkinnon Hämeen ammatti-instituutissa. Pohjakoulutukseltani olen maatalous- ja metsätieteiden maisteri sekä agronomi. Pääaineenani luin kotieläinten jalostustiedettä ja sivuaineinani riistaeläintiedettä, markkinointia ja liiketaloustiedettä.

Ura kaupallisella alalla jäi hunajahifistelyn vietyä mennessään. Vieraiden töitä ehdin paiskia niin käytännön eläintenhoidossa, ministeriötason asiantuntijatehtävissä kuin markkinointipäällikkönä ja tukkukaupan ostajanakin.

Vapaaehtoistyö on aina ollut tärkeä osa elämääni. Sen tiimoilta koulutan uusia mehiläishoitajia ja toimin Suomen Mehiläishoitajain Liiton johtokunnassa.

Mehiläistarhauksen lisäksi tarjoan kaupallista pölytyspalvelua viljelijöille, pidän ötökkähotellikursseja ja puhun pölyttäjistä sekä niille sopivista mesikasveista. Esiintyminen on suuri vahvuuteni ja saan yleisön innostumaan konkreettisilla esimerkeillä.

Kirjoitan blogia ja mehiläistarhauksen lisäksi olen ansioitunut kynähommissa. Tuotan makeita sisältöjä myös muille yrityksille.

Katso alta hinnastoni ja ota yhteyttä – tehdään maailmasta yhdessä pölyttäjille parempi paikka!

Asiantuntijapalvelut

 

Asiantuntijaluento 1 h alkaen 500 € alv 0 %. Olen luennoinut esimerkiksi käytännön toimista pölyttäjien pelastamiseksi, elintarvikkeiden viennistä, hunajan terveysvaikutuksista sekä kaupallisesta pölytyspalvelusta.

Artikkeli/muu sisällöntuotanto esim. 300 sanan artikkeli 300 € alv 0 %. Tarvittaessa myös sopivat hashtagit ja hakukoneoptimointi.

Pölytyspalvelu puutarha- ja viljelykasvien sadon parantamiseksi 1 ha alkaen 100 € alv 0 %. Hinta riippuu pölytettävästä kasvista ja siirtoetäisyydestä. Ensisijaisesti pesiä siirretään Loimaan alueella.

Yhteystiedot

Finhoney Oy

Nora Mäntysaari

hello@hellohoney.fi

+358 50 592 3056

    Honey_X
    Updating…
    • Ostoskori on tyhjä.