mehiläistarhaaja Nora Mäntysaari, yrittäjän ensimmäinen vuosi Nora Mäntysaari Hello honey

Pölyttäjien puolestapuhuja

 

Kuka on mehiläistarhaaja Nora Mäntysaari?

Olen huolissani pölyttäjistä ja niin pitäisi sinunkin olla. Uutiset pölyttäjien joukkokuolemista ja lentävien hyönteisten massatuhosta saivat minut miettimään, mitä voisin tehdä pölyttäjien hyväksi. Ryhdyin mehiläistarhaajaksi.

Pohjakoulutukseltani olen maatalous- ja metsätieteiden maisteri sekä agronomi. Olen yliopiston jälkeen suorittanut mehiläistarhaajan ammattitutkinnon. Erikoisosaamistani on pölyttäjien ja maatalouden suhde, sillä koulutukseni ja työkokemukseni vuoksi ymmärrän erinomaisesti molempia maailmoja.

Ura kaupallisella alalla jäi hunajahifistelyn vietyä mennessään. Olen tehnyt töitä niin käytännön eläintenhoidossa, ministeriötason asiantuntijatehtävissä kuin markkinointipäällikkönä ja tukkukaupan ostajanakin.

Vapaaehtoistyö on aina ollut tärkeä osa elämääni. Sen tiimoilta koulutan uusia mehiläishoitajia ja toimin Suomen Mehiläishoitajain Liiton johtokunnassa.

Mehiläistarhauksen lisäksi tarjoan kaupallista pölytyspalvelua viljelijöille, pidän ötökkähotellikursseja ja puhun pölyttäjistä sekä niille sopivista mesikasveista. Esiintyminen on suuri vahvuuteni ja saan yleisön innostumaan konkreettisilla esimerkeillä.

Kirjoitan blogia ja mehiläistarhauksen lisäksi olen ansioitunut kynähommissa. Tuotan makeita sisältöjä myös muille yrityksille.

Matkallani olen oppinut yrittämisestä, brändäämisestä ja elintarvikeviennistä. Mehiläistarhausta pyöritän yritykseni Finhoney Oy:n kautta. Lisäksi perustin kahden italialaisen kanssa Bee Rescue Finland Oy:n, joka toimii linkkinä mehiläishoitajien ja hunajafanien välillä mahdollistaen kummimehiläispesien vuokraamisen.

Yhteystiedot

Finhoney Oy

Nora Mäntysaari

hello@hellohoney.fi

+358 50 592 3056

    Honey_X
    Updating…
    • Ostoskori on tyhjä.