Hello honey, I’m one of a kind (puolukkahunaja)

14,95 

Hello honey, I’m one of a kind on sarja ainutlaatuisimpia yksikukkahunajia. Mehiläiset ovat vierailleet pääasiassa juuri tietyn kasvin kukissa, joista ne ovat keränneet hunajan valmistamiseen tarvitsemansa meden. Tarkka kasvialkuperä antaa kullekin lajihunajalle tyypilliset ominaisuudet: omaleimaisen maun, värin ja koostumuksen. Lajihunajat kerätään talteen heti satokasvin kukinnan jälkeen. Hunaja arvioidaan aistinvaraisesti ja tarvittaessa sen kasvialkuperä varmennetaan laboratorioanalyysin avulla.

Puolukka (Vaccinium vitis-idaea) kukkii Suomessa harvemmin paikallisesti niin runsaana, että siitä saadaan yksikukkahunajaa. Se on tyypillinen Pohjois-Suomen kasvi, jonka tiheys riittää eteläisemmissä maanosissa vain harvoissa paikoissa puolukkahunajan tuottamiseen.

Puolukkahunaja on väriltään punertava: oranssinpunaisesta ketunpunaiseen. Tämän yksikukkahunajan tuoksu muistuttaa vaniljaa. Puolukkahunaja on maultaan toffeemainen. Puolukkahunaja purkitetaan juoksevana, mutta se kiteytyy ajan myötä.

Nettopaino: 150 g

Parasta ennen -päiväys: 6.9.2021

Toimituskulut kotimaassa: 4,95 €/tilaus

Varasto loppu

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hello honey, I’m one of a kind (puolukkahunaja)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osasto:
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.