Hello honey, I’m one of a kind (kanervahunaja, koe-erä)

14,95 

Kanerva on myöhäisimpiä hunajan satokasveja. Elokuun säät olivat tänä vuonna suotuisat ja sain tuotettua ensimmäistä kertaa kanervahunajaa. Sen keräsivät kanervahunajaan erikoistuneet pohjolan tummat mehiläiset Paraisilla. Pohjolan tumma mehiläinen on harvinainen alkuperäisrotu, jota hoitaa Suomessa vain 1 % mehiläistarhaajista.

Kanervahunaja on väriltään punertava. Kanervahunaja on koostumukseltaan taipuvainen hyytelömäisyyteen ja hunaja saattaa rakenteen vuoksi sisältää kuplia. Kanervahunaja on aromikas, intensiivinen, kukkaisa ja hienoiseen karvauteen taipuva.

Huom! Tämä on koe-erä, jolla testataan tuotteen kysyntää laajempaa tuotantoa varten. Tässä tuotteessa on musta kansi ilman alkuperäkasvin yksilöivää kansitarraa.

Hello honey, I’m one of a kind on sarja ainutlaatuisimpia yksikukkahunajia. Mehiläiset ovat vierailleet pääasiassa juuri tietyn kasvin kukissa, joista ne ovat keränneet hunajan valmistamiseen tarvitsemansa meden. Tarkka kasvialkuperä antaa kullekin lajihunajalle tyypilliset ominaisuudet: omaleimaisen maun, värin ja koostumuksen. Lajihunajat kerätään talteen heti satokasvin kukinnan jälkeen. Hunaja arvioidaan aistinvaraisesti ja tarvittaessa sen kasvialkuperä varmennetaan laboratorioanalyysin avulla.

Nettopaino: 150 g

Parasta ennen -päiväys: 12.9.2022

Toimituskulut kotimaassa: 4,95 €/tilaus

Varasto loppu

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hello honey, I’m one of a kind (kanervahunaja, koe-erä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Updating…

Välisumma: 14,95 

Näytä ostoskori Kassa

Takaisin kauppaan