Hello honey, I’m one of a kind (hunajakukkahunaja)

14,95 

Hello honey, I’m one of a kind on sarja ainutlaatuisimpia yksikukkahunajia. Mehiläiset ovat vierailleet pääasiassa juuri tietyn kasvin kukissa, joista ne ovat keränneet hunajan valmistamiseen tarvitsemansa meden. Tarkka kasvialkuperä antaa kullekin lajihunajalle tyypilliset ominaisuudet: omaleimaisen maun, värin ja koostumuksen. Lajihunajat kerätään talteen heti satokasvin kukinnan jälkeen. Hunaja arvioidaan aistinvaraisesti ja tarvittaessa sen kasvialkuperä varmennetaan laboratorioanalyysin avulla.

Hunajakukka (Phacelia tanacetifolia) on näyttävä, sininen kasvi, jota viljellään pelloilla sen maisema- ja biodiversiteettiarvon vuoksi. Kuten nimestä voi päätellä, on tämä kasvi pölyttäjien suursuosiossa. Meillä sitä viljellään sekä pölyttäjien että yksikukkakulinaristien iloksi.

Hunajakukkahunaja on todellinen harvinaisuus. Se on väriltään poikkeuksellisen vaalea. Hunajakukan maku on kirpeän hedelmäinen, eikä se itse asiassa ole kovin makea hunaja. Koostumukseltaan hunajakukka on pehmeän lusikoitava. Kiderakenne on tässä yksikukkahunajassa karkeampi.

Nettopaino: 150 g

Parasta ennen -päiväys: 4.12.2021

Toimituskulut kotimaassa: 4,95 €/tilaus

  

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hello honey, I’m one of a kind (hunajakukkahunaja)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.